Regus i vekst: Vil være der folk er på farten

Nyhetsrom

Regus i vekst: Vil være der folk er på farten

Lesetid:  3 Minutter

Regus bygger opp et stort nasjonalt kontornettverk med mål om å være tilstede på alle de naturlig store knutepunktene i Norge. – Folk skal alltid ha oss tilgjengelig, sier Thomas Weeden, country manager i International Workplace Group

 

Regus er allerede å finne på 23 ulike steder i de største norske byene. Nå skal det bli enda enklere å komme seg til et Regus-kontor. Selskapet ser stadig etter nye lokaler, særskilt rundt kollektivknutepunkt.

– Vi søker kontinuerlig etter nye lokasjoner på de naturlig store knutepunktene i alle de større byene i Norge. Både flyplasser og togstasjoner er aktuelle. I tillegg har vi et mål om å være tilstede i de 30 til 35 største byene i Norge, sier Thomas Weeden.

Gjør det enkelt

I dag finner du Regus-kontor på Posthuset nær Oslo S, i Nydalen rett ved t-banen og på Lysaker i nærheten av togstasjonen. På nyåret åpner Regus et kontor ved Flesland i Bergen, med to minutters gange til flyplassen. Målet med å være tilstede på kollektivknutepunktene er å gi folk fleksibiliteten de trenger, der de befinner seg:

– Vi ser at medlemmene våre bruker disse lokasjonene som et sted å kunne sitte og jobbe en time eller to, før de for eksempel må reise til flyplassen og fly ut igjen av Norge, eller tilbake der de kom fra. Så ser vi også flere som pendler til og fra de store byene som trenger et sted å jobbe i nærheten av kollektiv transport, forteller Weeden.

Arbeidsliv i forandring

Strategien bak sentralt plasserte Regus-kontor tar utgangspunkt i at folk sitter mindre stille på ett kontor. Arbeidstakere får stadig flere muligheter til å løsrive seg fra tradisjonell kontorjobbing ved hjelp av teknologiske løsninger.

– På grunn av teknologien er mennesker mer på farten. Og da tror vi også at det er behov for tradisjonelle steder å jobbe der man er – når man er i bevegelse. Vår strategi går ut på at vi skal være i hver by, i hvert kryss hvor mennesker ferdes og møtes. Disse kryssene kan du kalle togstasjoner, flyplasser eller t-banestasjoner. Det er de naturlige møteplassene og knutepunktene som gjør at det er stort fotavtrykk av mennesker der, forteller Weeden.

Gull verdt med kort reisetid

Selv er Weeden en flittig bruker av Regus-kontorene sentralt i Oslo. Han planlegger selv hvor han sitter og jobber deler av tiden, og forteller at fleksibiliteten det gir han, bidrar til en langt enklere hverdagslogistikk.

– Det er svært nyttig for meg og min familie at jeg kan jobbe på Regus-kontor i nærheten av kollektiv transport. Familielogistikken kan være helt ekstrem både morgen og ettermiddag. Dermed er dagene når jeg kan bruke fem minutter på å komme meg fra jobb gull verdt. Da rekker jeg å hente en unge og få sett en fotballkamp, og slipper å kaste bort den tiden i en bil fordi arbeidsplassen min ligger en halvtimes kjøring fra der jeg bor.

Samtidig som selskapet fokuserer på utbygging nær kollektiv transport, jobber de også for å være enda mer tilgjengelig der folk bor.

– Vi vet at det alltid vil være behov for et profesjonelt sted å jobbe og at hjemmekontoret ikke alltid er den beste løsningen. Vi må legge til rette for en mer fleksibel måte å styre hverdagen på for enkeltindivider. Vi ønsker å hjelpe folk ved å være tilstede over hele landet, ved at de alltid har oss tilgjengelig, avslutter han.